KSMPaimio

Piikkiö Päivien myyntipaikat menevät jo

Tapahtumaa luotsaa Piikkiö Päivät ry:n uusi puheenjohtaja Matti Uimonen.

Tapahtumaa luotsaa Piikkiö Päivät ry:n uusi puheenjohtaja Matti Uimonen.

Piikkiö Päivät pidetään vasta toukokuussa, mutta tapahtumaa järjestellään jo täydellä vauhdilla. Jos tapahtumaan haluaa saada oman myyntipaikan, onkin syytä pitää kiirettä. Paikkana on Piikkiön keskusta.

Tämän vuoden ohjelmanumerona on muun muassa tankofutis-turnaus. Sitä pelataan samalla tavoin kuin pöytäfutista, mutta pelaajina on pikku-ukkeleiden sijaan oikeita ihmisiä.

Voittajajoukkue pääsee tankofutiksen SM-finaalin, ja osa turnauksen tuotosta lahjoitetaan voittajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Tankofutiksenkin joukkueet voivat jo ilmoittautua. Lue lisää 20.3.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla