KSMPaimio

PiPS:n B-tytöille futsalin piirimestaruus

Piikkiön liikuntahalissa pelattiin sunnuntaina loppuun tämän kauden Turun piirin futsal- sarjojen B-tyttöjen ja A-poikien sarjat. Pojissa Piikkiön palloseuran A-pojat olivat jo ennen viimeistä turnausta varmistaneet kultaiset mitalinsa ja piirinmestarin ylpeydellä joukkue hoiteli myös viimeiset pelit voittamalla VG-62:n Naantalista 6-4 ja TPK:n Turusta 5-2.

Tyttöjen sarjassa sekä Piikkiön Palloseuralla, että Paimion Hakalla oli mahdollisuus voittaa piirinmestaruus. Joukkueiden piti selvittää päivän pelit voitoilla, jolloin mestaruus ratkaistaisiin keskinäisessä ottelussa. PiPs:n tytöt voittivatkin kaksi ensimmäistä peliään puhtaasti, mutta PaiHa pelasi tasan 1-1 Raision kanssa, joten odotetulla keskinäisellä kohtaamisella ei enää mestaruuden kannalta ollut merkitystä. Keskinäisessä ottelussa pelattiin kuitenkin kunniasta ja se näkyi molempien joukkueiden otteissa. Tasapelilla 2-2 PiPs:n tytöt siis piirinmestareiksi ja PaiHa:lle hopeaa.

Piikkiön B-tyttöjen riemua kultapelin jälkeen.

Piikkiön B-tyttöjen riemua kultapelin jälkeen.

Lue lisää 3.3.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla