KSMPaimio

Toni Lundin huikea reissu Alaskassa

Paimiolaisen Toni Lundin huikeasta vaelluskisasta Alaskassa kerrottiin meillä lehdessä jo helmikuussa ennen reissua, ja nyt Toni on palannut mielettömän kokemusrikkaalta matkalta. Hän sijoittui parhaana eurooppalaisena tuon Iditarod Trail Invitational -kilpailun kahdeksanneksi. Toni on menee tänään YLE Puheeseen suoraan radiohaastatteluun torstaina klo 17.30-18.00. Kokemuksista juttua myös huomenna printtilehdessä.

Toni Lundin kolmiosainen kisaraportti luettavana myös hänen blogissa:

http://www.tonilund.fi/…/iti-2015-race-report-beyond-words-…

Lue lisää 20.3.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla