KSMPaimio

Paimio ja Kaarina yhteen – nyt?

Entä jos Paimio liittyisi sittenkin Kaarinaan?

Entä jos Paimio liittyisi sittenkin Kaarinaan?

Turun seudun kunnissa on juuri huokaistu helpotuksesta, kun pitkällisistä kuntaliitosselvityksistä on päästy. Paimion perussuomalaisten valtuustoryhmä kaipaa kuitenkin selvittelyjen jatkamista: Pasi Laakso ja Jarmo Toivonen ehdottavat valtuustoaloitteessaan, että Paimio aloittaisi liitosselvitykset Kaarinan kanssa.

Perusteluna on taloudelliset syyt sekä se, että jatkuvan alijäämän vuoksi Paimio saatetaan joka tapauksessa pakkoliittää toiseen kuntaan. Silloin kaupungilla ei ole enää mahdollisuutta vaikuttaa, mihin ja miten liitytään.

Perussuomalaiset tekivät vastaavanlaisen aloitteen jo syksyllä 2013. Lue lisää 21.4.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla