KSMPaimio

Paimio-juoksussa satakunta liikkujaa

Perinteinen kevään merkki, Paimio-juoksu pinkaistiin sunnuntaina. Kosteassa säässä miesten kilpasarjan ( 10 km) voittoon pinkaisi paimiolainen Henri Ansio ajalla 33.25. Toiseksi sijoittunut Jussi Syväjärvi hävisi hänelle lähes kuusi minuuttia ja paimiolainen Lassi Juhanoja tuli maaliin kolmantena reilut kuusi minuuttia voittajasta.
Kaikkineen Paimio-juoksun eri sarjoihin starttasi reilut 70 aikuisjuoksijaa ja lisäksi lasten sarjoissa juoksijoita oli viisitoista. Eniten juoksijoita oli 17 ja viiden kilometrin hölkkäsarjoissa. Hölkkäsarjan pidemmän lenkin kiersi nopeimmin Markus Ilmarinen ajassa 1.09,39. Kymmenen kilometrin hölkän nopein oli Terho Eironen ajalla 42,52 ja viiden kilometrin hölkkälenkin kiersi nopeimmin Kaj Kivimäki ajassa 22,07. Päivän ohjelmassa oli myös lenkit kävelijöille ja pyöräilijöille.

Juoksijat ja kävelijät ampaisivat matkaan yhteislähdössä.

Juoksijat ja kävelijät ampaisivat matkaan yhteislähdössä.

Tulokset liitteenä.PAIMIO JUOKSU PUSSITIEJUOKSUN TULOKSET Tulokset Paimiojuoksu_2015

 

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla