KSMPaimio

Sanna tähtää maailmanmestaruuteen

Moni varmasti hieraisi silmiään pariin kertaan, kun Paimion vuoden 2014 paras urheilija valittiin maaliskuun lopulla. Tuttujen kestomenestyjien sijaan ykkössijan valtasi viime vuonna Paimioon muuttanut 20-vuotias keilaaja Sanna Pasanen. Kun porilaista Giants-keilailuseuraa edustavan Pasasen meriittilistaa selaa parin viime vuoden ajalta, ymmärtää valinnan huomattavasti paremmin.
Euroopan cupin voitto, nuorten MM-mastershopea, Suomen mestaruuksia ja joukkuemitaleja niin kotimaan kuin ulkomaiden keilaradoilta.
Mikä sitten sai lahjakkaan keilaajan muuttamaan viime syksynä kaupunkiin, jossa ei ole edes keilarataa?
– Poikaystävän perässä muutin Porvoosta. Ei siihen sen kummempaa syytä ollut, muun muassa 12 vuotta Raisiossa perheineen aiemmin asunut Pasanen hymyilee.
Pian muuton jälkeen hän sai töitä Hanhivaaran keilahallilta Salosta, jossa työ yhdistyy mukavasti harjoitteluun.

 

Lue lisää Sannan kuulumisista 14.4.2015 lehdestä

Tuore paimiolainen Sanna Pasanen palkittiin Paimion viime vuoden parhaana urheilijana.

Tuore paimiolainen Sanna Pasanen palkittiin Paimion viime vuoden parhaana urheilijana.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla