KSMPaimio

Sauvolaiset aloittivat vilkkaasti

 

Äänestyspaikat ovat sunnuntaina avoinna kello 9-20.

Äänestyspaikat ovat sunnuntaina avoinna kello 9-20.

Perinteiseen tapaan sauvolaiset ovat taas olleet innokkaita ennakkoäänestäjiä. Sauvolaisista äänioikeutetuista yli 800 kävi kunnanvirastolla äänestämässä ennakkoon. Se nosti äänestysaktiivisuuden jo 34 prosenttiin. Naiset olivat selvästi miehiä innokkaammin äänestämässä.
Paimiossa luku oli 32,6 prosenttia, eli reilut 2600 äänesti ennakkoon, ja naisia kävi lähes 300 enemmän kuin miehiä. Kaarinassa äänestysaktiivisuus jäi ennakkoäänissä prosentuaalisesti Peimarin pienimmäksi, sillä äänioikeutetuista 30,7 prosenttia käytti äänensä ennakkoon. Naisia oli ennakkoäänestäjistä Kaarinassakin selvä enemmistö.
Koko vaalipiirin ennakkoäänestysprosentti oli 33 ja koko maan 32,1.
Sunnuntaina, varsinaisena vaalipäivänä Kaarinassa palvelee kuusi äänestyspaikkaa, jotka ovat Littoisten monitoimitalo, Hovirinnan koulu, Piispanlähteen koulu, Kesämäen päiväkoti, Empola ja Piikkiön yhtenäiskoulu. Paimiossa äänestyspaikka on kaupungintalossa ja Sauvossa koulukeskuksessa ja Karunan nuorisotalolla.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla