KSMPaimio

Ankkalammen uintikielto ohi

ankkalampi1Paimion Ankkalammen uintikielto päättyi maanantaina ennen puoltapäivää. Uimarannan uintikieltoa pidettiin varatoimenpiteenä vedestä perjantaina löytyneelle valkoiselle ainekselle.
–Vesi on kirkastunut ja aines kadonnut viikonlopun aikana, joten toistaiseksi ei ole mitään syytä pitää yllä uimakieltoa, Liedon terveysvalvonnan johtaja Johanna Mäkinen kertoo.
Vedessä viime perjantaina nähty valkoinen lautta herätti uimakansassa ihmetystä. Huhupuheet kertoivat, että veteen olisi tyhjennetty jopa vaahtosammutin. Vedestä otettiin näyte, jota tutkittiin laboratoriossa. Vielä näytteen tutkimusta ei olla saatu päätökseen, mutta uimakiellon ylläpitoon ei ole nähty todellista syytä.

Lue lisää 30.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla