KSMPaimio

Asuin- ja liikehuoneisto paloi Sauvossa

Turun hätäkeskus sai maanantaina hälytyksen Sauvon Viljontiellä olevasta keskisuuresta rakennuspalosta. Yhdistetyn asuin- ja liikehuoneiston toisessa kerroksessa paloivat yläpohjarakenteet.
–Palotutkinta on vielä kesken, mutta arvio on, että syy on sähköperäinen, Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen päivystävä palomestari Iina Virnes kertoo.
Katutason kiinteistöt, sekä toisen kerroksen asuintilat säästyivät palossa täysin. Lisäksi henkilövahingoilta säästyttiin.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla