KSMPaimio

Hiihtolegenda muistaa tappelut Jukolan viestin rasteilla

Juha Miedon voit tavata ensi viikolla Jukolan viestissä.

Juha Miedon voit tavata ensi viikolla Jukolan viestissä.

Louna-Jukolan kilpailun myötä tulee täyteen historian kolmas Paimiossa järjestetty Jukolan viesti. Kilpailu on järjestetty aiemmin Paimiossa vuosina 1972 ja 1993. Mäntyrinteen hiekkamontuilla 43 vuotta sitten nähtiin hiihtolegenda Juha Mieto, joka myös tänä vuonna nähdään tapahtumassa.

– Silloin lähdettiin yhteislähdöllä samalle radalle. Toisinaan, kun suunnistajia saapui samalle rastille useampia, niin tappeluhan siinä meinasi tulla, eivätkä kaikki aina ehtineet leimaamaan, Juha Mieto muistelee.

Miedon muistoja Jukolan viestistä voit lukea lisää perjantain lehdestä.

Lue lisää 5.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla