KSMPaimio

Jukola lähestyy: vuoden 1941 suunnistusopas löytyi ullakolta

ullakko_kirjaPaimion Ruokolinnantiellä rintamamiestaloa remontoinut Veikko Entonen teki mielenkiintoisen löydön ullakolta. Porvoossa vuonna 1941 painettu Suunnistamisen alkeet -teos löytyi eristämiseen käytettyjen vanhojen sanomalehtien välistä.

-Poistin tavaraa vintin sivuhuoneesta ja nostelin lehtiä. Sieltä välistä kirja sitten löytyi, Entonen kertoo.

Lue lisää 12.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla