KSMPaimio

Jukolan viestin vaikutus näkyy kaupankäynnissä

jukola_neste2Aivan Jukolan viestin kisakylän vieressä sijaitsevalla Nesteen huoltoasemalla on valmistauduttu tapahtumaan jo hyvissä ajoin.
–Kyllä tavaraa on tullut ja tulee edelleen ovista ja ikkunoista, kertoo kauppias Juha-Pekka Pöyhönen.
Erityisesti virvoitusjuomia, naposteltavaa, vettä, makeisia ja panineja on tilattu tavallista enemmän.
–Unohtamatta varmuuden vuoksi myös kertakäyttösadetakkeja, Pöyhönen sanoo.

Jukolan viesti on näkynyt Nesteen myynnissä jo alkuviikosta lähtien ja työntekijöiden määrää on lisätty. Normaalisti puolenyön aikaan sulkeva Neste on asettanut poikkeukselliset aukioloajat tapahtuman ajaksi.
–Olemme auki kaksi kokonaista päivää ja yötä perjantaista sunnuntaihin. Se on suurin yksittäinen muutos, Juha-Pekka Pöyhönen kertoo.

Lue lisää 12.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla