KSMPaimio

Kaikki kelpaa varkaille

Mallinukke on menettänyt taas vaatteensa.

Mallinukke on menettänyt taas vaatteensa.

Tammisillan liikennealueen kupeessa Paimiossa sijaitsevalla Parvillan vaatemyymälällä on neljä yksinkertaista ”mallinukkea” ulkosalla muistuttamassa myymälästä – joka on muuten muuttanut samassa kiinteistössä vähän isompiin tiloihin. Mallinukkien päälle puettiin aiemmin trikoopuseroita yrityksen valikoimasta, mutta melko usein ne olivat aamuisin ”alasti”.

-Vaatteet vietiin toistuvasti. No ei se minua kovasti kiusaa, yrittäjä Roger Söderlund naurahtaa.

Mallinukkien päälle ei enää laitetakaan ”normipuseroita” vaan viitteellisiä vaatteita, ilman muotoiluja kudottuja putkiloita, joissa ei ole edes hihoja. Sekään ei ole auttanut, vaan niitäkin varastetaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla