KSMPaimio

Kaj Kunnas suunnistaa hyvän asian puolesta

DSC_0063Perjantaina Jukolan viestin tiedotustilaisuudessa vilisi urheilijoita, toimittajia, ratamestareita ja myös televisiosta tuttu urheilutoimittaja Kaj Kunnas. Jukolan viestin julkkistiimissä kisaava Kunnas on ollut omien sanojensa mukaan tiiminsä kovin treenaaja.

-Rakastan metsää, tosin ehkä enemmän sienestyksen ja marjastuksen muodossa, Kunnast toteaa.

Julkkikset kilpailevat hyväntekeväisyys mielessään ja tuotot menevätkin lasten ja nuorten vammaisurheilulle.

Kaj Kunnas kertoo rakastavansa lapsia, ja kuullessaan, mihin hyväntekeväisyyskohteeseen rahat menevät, vastasi hän hankkeelle ehdottomasti kyllä.

Julkkistiimin tavoite kisoissa onkin saada hyväksytty suoritus. Kunnas kertoo, että jopa Minna Kauppi on auttanut häntä kisoihin valmistautumisessa.

-Kompassia osaan käyttää ihan hyvin, mutta kartta tuottaa vaikeuksia.

Mikäli suunnistus ei suju suunnitelmien mukaan, on Kunnaksella myös toisenlainen taktiikka kaiken varalle.

-Jos ei muuta, niin sitten puhumalla rastilta toiselle, Kunnas nauraa.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla