KSMPaimio

Kaksi kerjäläisnaista ryösti 92-vuotiaan miehen

Kaksi kerjäläisnaista vei 92-vuotiaalta mieheltä lompakosta rahat Kaarinan torin liepeillä Lautakunnankadun puolella 10.6. puolen päivän aikaan.
Mies oli liikkeellä rollaattorin kanssa, kun kaksi pitkiin hameisiin pukeutunutta naista olivat tulleet keräyslippaan kanssa miehen luo. Yhtäkkiä naiset tarttuivat molemmin puolin miestä käsivarsista ja taittoivat niitä taaksepäin, jolloin mies lysähti rollaattorin päälle. Tällöin toinen naisista nappasi miehen lompakon ja otti sieltä rahat ja heitti lompakon maahan. Tämän jälkeen naiset pakenivat juosten paikalta.
Kaikki tapaukseen tai alueella nähtyihin kerjäläisnaisiin liittyvät tiedot ja havainnot voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 0295444767.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla