KSMPaimio

Louna-Jukolaan kannattaa saapua pyörällä tai jalan

Louna-Jukolan kilpailu häämöttää ja moni varmasti miettii, miten kisoja kannattaa saapua seuraamaan. Kilpailun järjestäjät ovat yrittäneet ratkaista liikennejärjestelyjä erinäisin ratkaisuin aina paikoitusalueista bussikyyteihin. Mikäli alueelle haluaa mennä omalla autolla, kannattaa varautua muutaman kilometrin kävelyyn. Polkupyörällä, kävellen tai kyydin saamalla saattaa todennäköisesti päästä lähimmäksi kisakylää.
Jukolan viestin pysäköinnin esimies Erkki Mäenpään mukaan paras vaihtoehto paimiolaisilta on saapua Jukolan viestiin pyörällä tai kävellen.
–Koska pysäköintialueet ovat sen verran etäällä, suosittelen tätä vaihtoehtoa. En ole seurannut säätä, mutta toivon, ettei ainakaan vettä sataisi, Mäenpää sanoo.

Lue lisää 12.6.2015 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla