KSMPaimio

Louna-Jukolan purkaminen käynnissä

jukolapurku5Tuhansien suunnistajien ja katsojien joukko on jättänyt Louna-Jukolan kisakeskuksen, joka nyt ammottaa tyhjyyttään. Vain muutamia talkootyöläisiä näkyi enää tiistai-iltapäivänä alueella purkamassa viimeisiä rakennelmia.

–Emme ole vielä edes keränneet roskia, mutta silti näyttää todella siistiltä. Suunnistajat ovat tosin tunnettuja siisteydestään, Jukolan viestissä lääkintäpäällikkönä toiminut talkoolainen Lotta Haavisto kertoo.

Lue lisää 18.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla