KSMPaimio

Päihtyneet kuljettajat työllistivät poliisia sunnuntaina

41-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Kaarinan Saaristotiellä sunnuntaina noin kello 10.40. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0.34 mg/litra. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena. 65-vuotias mies puolestaan kuljetti henkilöautoa päihtyneenä Helsingintiellä kello 11.20 aikaan. Mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0.58 mg/litra. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

39-vuotias mies kuljetti katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa ollutta henkilöautoa päihtyneenä Sauvossa sunnuntaina kello 12.30 aikaan. Mies puhalsi alkometriin 1.12. mg/litra. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja ajoneuvorikkomuksena.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla