KSMPaimio

Rintamamiestalo palaa Kaarinassa

Kaarinassa Kuusiharjankadulla Lähteenmäen alueella palaa kaksikerroksinen rintamamiestalo. Päivystävän palomestarin mukaan paloa yritettiin sammuttaa sisäkautta, mutta vaarallisten olosuhteiden vuoksi siirryttiin sammutustöihin ulkoa käsin. Palo tuottaa runsaasti savua. Ihmisvahingoilta on kuitenkin vältytty.  Paikalla on useampi sammutusyksikkö. Tällä hetkellä näyttää siltä, että talo tulee palamaan kokonaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla