KSMPaimio

Ruokakoulu kokkasi ensimmäistä kertaa Paimiossa

Aino Lindberg työsti taikinaa torstaina ruokakoulussa.

Aino Lindberg työsti taikinaa torstaina ruokakoulussa.

Vistan koulun kotitalousluokassa on käynyt maanantaista torstaihin kuhina. 4H-yhdistyksen järjestämä ruokakoulu on opettanut päivisin innokkaita pikku kokkeja valmistamaan erilaisia ruokia aina marjapirtelöstä lihapulliin.
–Ruokakoulussa lapset oppivat tekemään itsenäisesti erilaisia ruokia. Kesäkuu on hyvää aikaa harjoitella ruokakoulussa, kun suurin osa vanhemmista on töissä, 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Ulla Peura kertoo.
Ruokakoulu alkoi maanantaina tarjoamalla lapsille ja vanhemmille aamupalan. Tämän jälkeen päivän ohjelmassa oli muun muassa lihapullien ja muusin valmistusta.
Ruokakoulun innokas ryhmä koostuu 8–11-vuotiaista tytöistä. Poikia ei ryhmässä näy lainkaan.
–Ryhmä täyttyi päivässä, eivätkä kaikki halukkaat välttämättä päässeet mukaan, Ulla Peura sanoo.

Lue lisää 12.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla