KSMPaimio

Sarapiston uimakoulussa karaistaan lapsia luonnonvesissä

DSC_0022Mannerheimin Lastensuojeluliiton Sarapistossa järjestämä uimakoulu on Kunnallislehden levikin alueella ainoa laatuaan. Lapset uivat rannalla luonnonvesissä, eikä suurinta osaa tunnu kylmyys ja karuus haittaavan.

-Uiminen luonnonvedessä on aivan erilaista kuin uimahallissa, MLL Sauvo-Karunan uimakouluvastaava Hanna Mäkirinne toteaa.

Myös yhdistyksen rahastonhoitaja Maarit Peltolan mukaan ilma saattaa toisinaan olla mitä milloinkin ja joskus tuulee ja aaltoilee lujaa.

-Äidit hysterisoivat Facebookissa ilmoja, mutta lapset eivät välitä, Hanna Mäkirinne naurahtaa.

-Viime kesänä oli nippa nappa 10 astetta ja vanhemmat olivat peloissaan, Maarit Peltola jatkaa.

Sarapistossa uidaan säällä kuin säällä. Onneksi sauna on keksitty. Rannassa sijaitseekin uusi saunarakennus, jossa pienet uimarit käyvät monesti uimisen lomassa lämmittelemässä. Saunan lisäksi lasten lämmöstä on huolehdittu vaatetuksella.

-Tilasimme viime kesänä märkäpukuja kimppatilauksena, Hanna Mäkirinne kertoo.

Lue lisää 3.7.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla