KSMPaimio

Taiteilija työskentelee vaikka purjeveneessä

DSC_0026Kauneuden elämys on tärkeää Kemiönsaarella asuvalle taiteilija Pive Toivoselle. Luonto ja kauneus toistuvatkin hänen uudessa näyttelyssään ”Kesäretki – akvarelleja mereltä ja rannoilta”, joka avautuu sunnuntaina Askalankosken ketotalossa.

Pive Toivonen on purjehtinut Atlantilla ja ammentanut inspiraatiota merestä myös töihinsä.

– Taiteilijan arjessa on se hyvä puoli, että voi työskennellä missä tahansa, kuten esimerkiksi purjeveneessä tai syrjäisellä saarella, Pive kertoo.

Lue lisää 5.6.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla