KSMPaimio

Tummat parrakkaat miehet ryöstivät pyörätuolilla liikkuneen

Pyörätuolilla liikkunut parikymppinen mies ryöstettiin Kaarinassa Saaristo Open -alueen ulkopuolella sunnuntaiyönä 7.6. klo 01.10 aikaan. Uhri oli yksin odottamassa taksia, kun paikalle tuli neljä miestä, jotka kaatoivat pyörätuolissa olleen miehen maahan ja nappasivat uhrin kädestä matkapuhelimen. Miehet löivät maahan kaatunutta uhria useita kertoja nyrkeillä kasvoihin samalla yrittäen ottaa lompakkoa uhrin housujen taskusta, siinä kuitenkaan onnistumatta, koska pyörätuolin turvavyö oli tiukasti taskun päällä. Lopulta miehet juoksivat pois paikalta ja jättivät uhrin kaatuneena maahan. Tapahtuman jälkeen paikalle tullut sivullinen auttoi uhrin takaisin pyörätuoliin. Uhrille tuli ruhjevammoja kasvoihin.
Kaikki neljä miestä olivat ulkomaalaisen näköisiä, parrakkaita ja mustatukkaisia, iältään vähän yli 20 -vuotiaita. Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Kaarinan poliisiasemalle numeroon 0295444767.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla