KSMPaimio

WC paloi tiistaina Sauvontiellä

Sauvon keskustassa Sauvontiellä paloi WC sosiaalirakennuksessa tiistaina. Turun hätäkeskus sai hälytyksen keskisuuresta tulipalosta aamukymmenen jälkeen. Varsinais-Suomen päivystävän palomestarin Reijo Salmisen mukaan palossa päästiin helpolla ja se saatiin sammumaan hyvin. Tulipalon pelättiin leviävän kohti kulttuurikohteita ja Sauvon kirkkoa. Tästä syystä palokunta lähti sammuttamaan paloa suurella valmiudella. Sauvon palokunnan paloauto ja tankkiauto kuitenkin riittivät sammutustyöhön. Ihmishenkiä

Minna Kukkamäki osui paikalle ja kuvasi palon.

Minna Kukkamäki osui paikalle ja kuvasi palon.

ei ollut palon aikana vaarassa. Rakennus tuhoutui täysin palossa. Poliisi tutkii syttymissyytä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla