KSMPaimio

Konehalli paloi Sauvon Osmalahdentiellä

Sauvossa Osmalahdentiellä paloi noin 70 neliön puurakenteinen konehalli, jossa sisällä oli työkoneita. Turun hätäkeskus sai ilmoituksen palosta maanantaina noin kello 13.35. Päivystävän palomestari Iina Virneksen mukaan sammutusraivaus on paikalla käynnissä. Palo saadaan sammumaan, mutta vahinkoja on jo aiheutunut sekä kiinteistölle että työkoneille. Palon leviäminen maastoon estettiin ja sen syttymissyytä tutkitaan vielä tarkemmin. Ihmishenkiä ei palossa ollut vaarassa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla