KSMPaimio

Omakotitalo paloi Paimion Vallitiellä sunnuntaina

Paimion Vallitiellä paloi sunnuntai-iltana yksikerroksinen tiiliverhoiltu omakotitalo. Turun hätäkeskus sai tiedon palosta noin kello 22.30.
Päivystävän palomestarin Iina Virneksen mukaan kiinteistö itsessään kärsi merkittäviä palovahinkoja. Talon yläpohja ja kattorakenteet paloivat ja tuhot maatason kerroksessa olivat merkittävät, sillä talo paloi asuinkelvottomaan kuntoon.
Tehtävä työllisti pelastuslaitosta koko yön. Alueella tehtiin sammutusraivausta, jonka jälkeen siirryttiin jälkivartiointitehtäviin. Paikalla oli paloa sammuttamassa kolme pelastusyksikköä ja kolme säiliöajoneuvoa sekä pelastustoiminnanjohtaja, sairaankuljetushenkilöstöä ja poliisit.
Poliisi tiedottaa henkilövahingoista erikseen ja tutkii palon syttymissyytä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla