KSMPaimio

Paimion Naisvoimistelijat värikkäinä Gymnaestradassa

gymnaestrada3Viisi innokasta Paimion Naisvoimistelijoiden jäsentä edusti Helsingissä järjestetyssä Gymnaestradan tapahtumassa muiden 21 000 ihmisen joukossa. 15ttä kertaa järjestettävä tapahtuma oli Suomessa ensimmäinen laatuaan.

-Se oli mieletön kokemus, eikä sinne lähteminen kaduta, Marja-Terttu Lehto kertoo.

Suuresta ihmismäärästä huolimatta naisten mukaan kaikki olivat tapahtumassa hyväntuulisia. Suomalaisia osallistujia tapahtumassa oli noin 4000, kun eri kansalaisuuksia oli edustettuna 50:stä eri maasta. Tapahtumaan osallistui niin naisia kuin miehiäkin.

-Ihmisiä oli siellä laidasta laitaan aina valio-osaajista kuntovoimistelijoihin ja harrastajiin, Marjaana Salmela kertoo.

Paimon Naisvoimistelijoiden osuus viikon kestäneessä tapahtumassa oli erityisesti Elämän Jälki -kenttäohjelmassa, joka esitettiin tapahtuman avajaisissa, sekä myös kolmena kertana Summer Life -kokonaisuudessa.

Naisten esiintymisasuna tapahtumassa oli violetti housupuku. Päätä koristi saman värinen kukkapanta. Jalassa piti olla valkeat tossut. Pitkä tukka tuli laittaa ranskalaiselle letille tai banaaninutturalle. Huulissa sai olla esiintymisasun sävyistä punaa. Erityisen tyytyväisiä naiset olivat esiintymisasujen helppoudesta.

-Tanskalaisilla osallistujilla oli rekvisiittana aina step-lauta mukanaan. Joillakin oli taas ämpäri tai vanne kannettavana, Marjaana Salmela kertoo.

Omien arvoesineiden mukana säilyttäminen vaati tapahtumassa kekseliäisyyttä, sillä tavaroille ei ollut säilytyspaikkaa.

-Minulla oli vyölaukku asun alla. Joku sanoi puolestaan tapahtumassa säilyttävänsä pankkikorttia jumppatossussa, Matleena Koskinen nauraa.

Lue lisää 28.7.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla