KSMPaimio

Tunnistatko paikat?

Vielä ehdit osallistua Kunnallislehden kesäkisaan! Vastausaikaa on heinäkuun loppuun saakka. Voit voittaa muhkean kesäisen herkkukorin, jos tunnistat eniten paikkoja oheisista kuvista. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen kirjapalkintoa.

Vastaukset voi lähettää joko sähköpostitse (toimitus@kunnallislehti.fi) tai postitse (Vistantie 19, 21530 Paimio). Vastauksista tulee ilmetä, missä kunnassa (Paimio, Sauvo, Kaarina) kuva on otettu, ja tarkempi määrittely kohteen sijainnista. Muista liittää vastaukseen mukaan myös omat yhteystietosi.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla