KSMPaimio

Luokkakokous Sukselan koululla

Kaikki Paimion Sukselan koulua käyneet on kutsuttu yhteiseen viikon päästä sunnuntaina 6.9. järjestettävään luokkakokoukseen koululle. Sukselan koulu oli toiminnassa 1901–1969. Paikan päälle odotetaan ainakin satakunta koulua käynyttä verestämään koulumuistojaan. Esillä on myös vanhoja luokkakuvia, joista voi tilata itselleen kopion Sukselan kyläyhdistykseltä.

6.9. järjestetään Sukselan koululla sekä luokkakokous että maaseutumarkkinat

6.9. järjestetään Sukselan koululla sekä luokkakokous että maaseutumarkkinat

Vaikka Sukselan koulua ei olisi käynytkään, paikan päälle kannattaa mennä, sillä samaan aikaan järjestetään koulun pihapiirissä perinteiset maaseutumarkkinat.

Lue lisää 28.8. lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla