KSMPaimio

Taiteilija Allenin talo paloi täysin

Piikkiöläisen taiteilija Kauko Allenin talo Haukkavuoren päällä tuhoutui täysin maanantai-iltana sattuneessa tulipalossa.
Tuli syttyi taiteilijan alakerran studiossa, jossa oli herkästi syttyviä maaleja ja kankaita. Taiteilija itse oli yläkerrassa laittamassa ruokaa palon syttyessä. Palo levisi taloa ympäröivään metsään, ja sitä sammutettiin useita tunteja.
Allenin koko omaisuus tuhoutui palossa, mutta vakuutusta taloon hänellä ei ollut. Silti hän katsoo positiivisena tulevaisuuteen.
– Olen ihan optimistinen. Olen vuokrannut yksiön ja saan eläkettä, joten pärjään ihan hyvin, hän sanoo.

Lue lisää Kunnallislehdestä 21.8.2015

Kauko Allenin talo sijaitsi Piikkiön Haukkavuorella.

Kauko Allenin talo sijaitsi Piikkiön Haukkavuorella.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla