KSMPaimio

Huovutettuja juttuja Miilassa

Käsityömuseo Miilassa on syyskuun ajan esillä käsityökaksikko EmiKan Huovutettu juttu, eli Maarit Kujanpään ja Kati Lehtimäen huovutettuja tuotteita.
Äiti ja tytär ovat huovuttaneet kymmenen vuoden aikana monenlaista, käyttöasusteista seinävaatteisiin ja sänkypeitoista käsinukkeihin. Myös useita eri huovuttamisen tekniikoita on töissä käytetty: Esillä on niin neula-, märkä-, kuin nuno-huovutettuja teoksia.
Näyttely on esillä Miilassa torstaista sunnuntaihin 27.9. saakka.

Villa taipuu moneksi Miilan näyttelyssä.

Villa taipuu moneksi Miilan näyttelyssä.

Lue lisää 11.9.2015 lehdestä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla