KSMPaimio

Mökkimurto ja muutakin kiusaa

Sauvossa Silkkiläntien varrella olevaan vapaa-ajan asuntoon oli murtauduttu 30.8. – 2.9. välisenä aikana. Asunnosta sekä varastorakennuksesta oli anastettu kodin elektroniikkaa sekä erilaisia työkaluja.

Viiden- kuuden nuoren joukko rikkoi linja-autopysäkin lasin Piikkiössä Hadvalantie 8 kohdalla lauantain vastaisena yönä puoliltaöin. Tämän jälkeen nuorisojoukko poistui paikalta läheisen ravintolan pihalle.
Piikkiön Rungon koulun roskasäiliö oli sytytetty palamaan myöhemmin yöllä eli sunnuntain puolella noin klo 01.45 aikaan. Muovinen roskasäiliö sekä vieressä ollut puinen aita paloivat.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla