KSMPaimio

Nyt piisaa joulumyyjäisiä! Katso kartalta lähialueen tapahtumat

Viikonloppu on täynnä joulumyyjäisiä ja -markkinoita. Valittavana on pienimuotoisia yhdistysten ja seurojen tapahtumia tai ison kokoluokan yhteismyyjäisiä. Kaikista niistä löytyy kuitenkin joulun tunnelma.

Ennen kuin jouluiset myyjäiset, torit ja tapahtumat pyörähtävät käyntiin, käy todellinen kiire ja huiske monissa kodissa ja kerhossa. Tapahtumia edeltää valtava leivonta- ja käsityöurakka.

Reseptit on testattu varmasti hyvissä ajoin, mutta herkullisten leivonnaisten viimeiset koristelut pitää usein jättää viimeiseen iltaan.Puikot, neulat, liimapyssyt ja monet muut askartelutarvikkeet ovat viuhuneet vapaa-iltoina jo alkusyksystä lähtien.
Myyjäiset ovat monelle yhdistykselle tärkeä toiminnan rahoituskeino. Puhumattakaan käsityöläisistä, joiden tuotteiden huippusesonki on usein joulun alla.

Tapahtumat ovat myös kohtaamispaikka, jossa monelle tutulle pääsee toivottamaan rauhaisaa joulunaikaa.

Kokosimme lähialueen myyjäiset, markkinat ja joulutorit kartalle. Valitse muutama kiinnostava tai kierrä vaikka kaikki. Kartan avulla voit suunnitella sopivan ajoreitin myyjäisestä toiselle.

Perjantain, lauantain ja sunnuntain myyjäiset on merkitty karttaan eri väreillä. Klikkaamalla tapahtumaa, saat lisätietoja. Vasemmalla yläreunassa olevan painikkeen avulla pääset valitsemaan, mitä karttanäkymässä näytetään.

 

Kartan tiedot on poimittu sanomalehtien, kaupunkien, kuntien ja seurakuntien tapahtumakalentereista verkkosivuilta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla