Paimiolisä joutui jälleen lakkautuslistalle

4
- Jos Paimiolisä poistetaan, sitten lapsiperheiden on haettava muita tukia, kommentoi Henna Uusitupa. Hän hoitaa Emilia Jokista kotona ja saa Paimiolisää.
– Jos Paimiolisä poistetaan, sitten lapsiperheiden on haettava muita tukia, miettii Henna Uusitupa. Hän hoitaa Emilia Jokista kotona ja saa Paimiolisää.

Kaupunginhallitus hioi kesän aikana Paimion säästöohjelmaa ja käsitteli sitä viime kokouksessaan. Hallitus hyväksyi talouden sopeuttamisohjelman tavoitteellisena.
– Päätimme antaa ohjelman valtuustolle vain tiedoksi. Kyseessä on työpaperi, josta nostetaan asioita käsittelyyn ja jota täydennetään vielä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarkko Kallio kertoo.
– Tämänhetkiset ehdotukset eivät riitä.
Säästöohjelmassa on esitetty useita säästökohteita. Yksi niistä tulee todennäköisesti herättämään runsaasti keskustelua ja tunteita: Paimiolisän poistaminen.
Lisäksi perusopetuksen ryhmäkokoja aiotaan kasvattaa 20:sta 22–25:een.

Lue lisää 8.9.2015 lehdestä

Heli Aarnio

Kuntalisän poisto tuo ainakin meiltä kaksi lasta kunnallisenhoidon piiriin. Siitä vaan kunnanisät etsimään lisähoitopaikkoja. ..

Ilpo Kaikkone

Todella fiksu artikkeli kun ei kerrota edes mikä ihme on painiolisä.

Pahoittelen, mikäli sorruimme jälleen siihen, että oletamme lukijoiden tietävän Paimio-lisän. Paimio-lisä on kunnan maksama kotihoidontuki perheille, jotka hoitavat itse kotona alle kaksivuotiasta lasta. Kuntalisän tarkemmat ehdot löytyvät kaupungin nettisivuilta.