KSMPaimio

Paimiolisä joutui jälleen lakkautuslistalle

- Jos Paimiolisä poistetaan, sitten lapsiperheiden on haettava muita tukia, kommentoi Henna Uusitupa. Hän hoitaa Emilia Jokista kotona ja saa Paimiolisää.

– Jos Paimiolisä poistetaan, sitten lapsiperheiden on haettava muita tukia, miettii Henna Uusitupa. Hän hoitaa Emilia Jokista kotona ja saa Paimiolisää.

Kaupunginhallitus hioi kesän aikana Paimion säästöohjelmaa ja käsitteli sitä viime kokouksessaan. Hallitus hyväksyi talouden sopeuttamisohjelman tavoitteellisena.
– Päätimme antaa ohjelman valtuustolle vain tiedoksi. Kyseessä on työpaperi, josta nostetaan asioita käsittelyyn ja jota täydennetään vielä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarkko Kallio kertoo.
– Tämänhetkiset ehdotukset eivät riitä.
Säästöohjelmassa on esitetty useita säästökohteita. Yksi niistä tulee todennäköisesti herättämään runsaasti keskustelua ja tunteita: Paimiolisän poistaminen.
Lisäksi perusopetuksen ryhmäkokoja aiotaan kasvattaa 20:sta 22–25:een.

Lue lisää 8.9.2015 lehdestä

4 Responses to Paimiolisä joutui jälleen lakkautuslistalle

  • Kuntalisän poisto tuo ainakin meiltä kaksi lasta kunnallisenhoidon piiriin. Siitä vaan kunnanisät etsimään lisähoitopaikkoja. ..

  • Todella fiksu artikkeli kun ei kerrota edes mikä ihme on painiolisä.

    • Pahoittelen, mikäli sorruimme jälleen siihen, että oletamme lukijoiden tietävän Paimio-lisän. Paimio-lisä on kunnan maksama kotihoidontuki perheille, jotka hoitavat itse kotona alle kaksivuotiasta lasta. Kuntalisän tarkemmat ehdot löytyvät kaupungin nettisivuilta.

  • Verkkoartikkelin kirjoittaja taustoittaa: nettiuutisissa emme selitä kaikkea tyhjentävästi vaan annamme vain pienen vihjauksen siitä, mitä on meneillään. Tarkoitus on innostaa lukija nettiuutisen avulla lehden pariin, jossa Paimiolisästä toki on kerrottu, mikä se on.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla