KSMPaimio

Puranpojantien kaava vihdoin valmistumassa

Kaava-alueen länsipuolelle jää pelto ja Sähköyhtiöntie, itäpuolelle Spurilanjärvi.

Kaava-alueen länsipuolelle jää pelto ja Sähköyhtiöntie, itäpuolelle Spurilanjärvi.

Puranpojantien asemakaava on vähitellen valmistumassa. Kaupunginhallitus hyväksyi kaavaehdotuksen keskiviikkona, ja enää puuttuu valtuuston siunaus.
Alue on Paimion keskustan kannalta kiinnostava, sillä kaavaan merkityt omakotitaloalueet kurovat umpeen Vistan ja Oinilan tiheään asuttujen alueiden välistä aukkoa, jossa tällä hetkellä on peltoa ja metsää. Lisäksi alueen liikenneyhteydet paranevat.

Metsään ja pellolle on merkitty kaavassa pientaloalue, joka sovitetaan arvokkaaseen maisemaympäristöön ja olemassa olevaan asutukseen. Tulossa on yhteensä 18 uutta omakotitaloa (AO ja AO-1). Lisäksi kaavaan metsän puolelle, Spurilanjärven lähelle on varattu tilaa asuinpientaloille (AP) eli käytännössä rivi-, pari- tai ketjutaloille.

Muuttivatko lausunnot kaavaa? Lue lisää 4.9.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla