KSMPaimio

Salon synnytykset jo kohta Turkuun?

Sairaanhoitopiiri ja Salon kaupunki ovat neuvotelleet Salon sairaalan synnytysten ja lastenosaston siirrrosta Salosta Turkuun jo kuluvana vuonna, vaikka vielä keväällä Salossa taisteltiin sen edestä, että synnytysosaston toimintaa voitaisiin jatkaa Salossa pidempään. Synnytysten ja lastenosaston toiminnan siirron Salosta Turkuun arvioidaan säästävän vuositasolla noin 1,8 miljoonaa euroa toimintakuluissa, joten ratkaisu on yksi tärkeä osa Salon kaupungin talouden tasapainottamista.
Ratkaisusta on neuvoteltu kaupungin aloitteesta sairaanhoitopiirin kanssa.
Paimiolaiset ja sauvolaiset äidit ovat tähän asti voineet valita kummassa haluavat synnyttää, Turussa vai Salossa.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri käsittelee asiaa hallituksen kokouksessa 15.9.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla