KSMPaimio

Syysmarkkinat Sauvossa lauantaina

Lauantaina Sauvon Yrittäjät ry järjestää Sauvon torilla syysmarkkinat. Tapahtuma järjestetään Yrittäjien 20-vuotisen taipaleen kunniaksi, ja päiväksi valikoitui sopivasti valtakunnallinen Yrittäjän päivä.
– Reilu viikko sitten vasta päätettiin hallituksessa, että tällainen tapahtuma järjestetään. Tämä kertoo hyvin yrittäjien nopeasta tavasta toimia, kertoo Sauvon Yrittäjien puheenjohtaja Anna-Maija Immaisi.
Paikalle on ilmoittautunut jo nyt nelisenkymmentä myyjää, ja lisää on luvassa. Tapahtuman tori-isäntänä toimii muusikko Vaakku eli Ari Varjus.
Kolmellesadalle ensimmäiselle torikävijälle on luvattu ilmaiseksi hot dog ja mehu.
– Paikallisia tuotteita tietysti: nakit Salmensuulta ja Matin Maku Matkat tuovat sämpylät.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla