KSMPaimio

Tänään on lukutaitopäivä

Tänään tiistaina 8. syyskuuta vietetään YK:n Kansainvälistä lukutaitopäivää. Lukutaitopäivän kunniaksi Sanomalehtien Liitto ja Suomen Pakolaisapu järjestävät Lukuhaaste-yhteiskampanjan. Lukuhaasteessa lapset ja nuoret voivat lahjoittaa sanomalehteä lukemalla lukutaidon ihmisille, jotka ovat joutuneet pakenemaan sotaa.

Lukuhaasteessa oppilaat hankkivat yhden tai useamman sponsorin, jotka sitoutuvat maksamaan ennalta sovitun summan jokaista luettua lehteä tai juttua kohden. Sponsoreiksi voivat lähteä esimerkiksi vanhemmat, sukulaiset tai perhetutut. Kaikki kerätyt varat ohjataan lyhentämättömänä Suomen Pakolaisavun lukutaitotyöhön.

Lukuhaaste alkaa lukutaitopäivänä 8.9. Koulut voivat osallistua haasteeseen koko syyslukukauden ajan.

www.sanomalehdet.fi/lukuhaaste

LUKUHAASTE-oppimateriaalin-kuva-2-435x620

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla