KSMPaimio

Kaarina myy tontteja Harvaluodosta

Kaarinan kaupunki ryhtyy myymään erillispientalojen rakennuspaikkoja Piikkiön Harvaluodosta.
Kaarina hankki Harvaluodosta maata etuosto-oikeutta käyttäen. Kyseisellä alueella on yhdeksän yleiskaavan mukaista rakennuspaikkaa. Ne ovat kooltaan 5 000–6 000 neliömetriä eli runsaan puolen hehtaarin luokkaa.
Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että kaupunki myy Harvaluodosta rakennuspaikat tarjousten perusteella. Kunkin tontin alin hyväksyttävissä oleva hintatarjous on 20 000 euroa.
Etuosto on lakiin perustuva kunnan maapolitiikan toteuttamisväline, mutta Harvaluodon tonttien kohdalla Kaarinan päättäjät kävivät kiivastakin keskustelua siitä, tuleeko etuosto-oikeutta käyttää vai ei. Etuostoon päädyttiin vasta äänestyksen jälkeen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla