KSMPaimio

Jouluaskartelua Kunnallislehdestä

Hyödynnä vanhat Kunnallislehdet jouluaskartelussa.

Hyödynnä vanhat Kunnallislehdet jouluaskartelussa.

Piirrä Kunnallislehden etusivulle vaikka piparimuotin avulla sydän. Leikkaa kaikista sivuista samalla kertaa kasa paperisydämiä.

1. Piirrä Kunnallislehden etusivulle vaikka piparimuotin avulla sydän. Leikkaa kaikista sivuista samalla kertaa kasa paperisydämiä.

Taita sydämet puoliksi ja liimaa puolikkaat vastakkain.

2. Taita sydämet puoliksi ja liimaa puolikkaat vastakkain.

Pujota ripustusnauha viimeisten puolikkaitten väliin. Sydäntä voi lisäksi värittää ja koristella vaikka kimalleliimalla.

3. Pujota ripustusnauha viimeisten puolikkaitten väliin. Sydäntä voi lisäksi värittää ja koristella vaikka kimalleliimalla.

Lue lisää 1.12.2015. lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla