KSMPaimio

Kansansuosikit punaisella matolla

Linnan juhlissa nähtiin monia suomalaisten suursuosikkeja viihteen saralta.

Televisiotähti Arman Alizad toivotti Twitterissä tänään Hyvää itsenäisyyspäivää. Hän jatkoi: ”Olet kaikin tavoin upea maa ja sinusta olemme ylpeitä.”

Vähän myöhemmin Alizad myönsi, että juhlat jännittävät: ”Ihan pikkasen mua jännittää tää ilta ja presidenttiparin tapaaminen.”

Maailman hauskimmaksi mieheksi valittu Ismo Leikola edusti juhlassa vaimonsa kanssa. Vaimoa ei ole aikaisemmin nähty julkisuudessa.

Marion Rung saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolla miehensä Kalle Munckin kanssa.
Rung pohti Linnan parvella miehelleen, että koska otetaan selfie-kuva.

 

sillanpää

Jari Sillanpää saapui Juhliin stailisti Teri Niitin ja gTien Jenni Ahtiaisen suunnittelemassa puvussa.  Puvussa on muun muassa valjasmaiset yksityiskohdat poronnahasta.

 

Kuvat: Mikael Rydenfelt.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla