KSMPaimio

Kutsu tuli! Näin valmistaudut Linnan juhliin

1. Ole ajoissa. Kutsussa on mainittu kellonaika, jolloin vieraiden pitää olla valmiina portaiden alapäässä. Takki on silloin jo jätetty naulaan, kengät vaihdettu ja kampaus tarkistettu.

2. Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan, myös seuralaiselle. Molempien pitää todistaa henkilöllisyytensä.

3. Vain kutsukortissa mainitut henkilöt voivat saapua juhlaan. Linnan juhliin ei voi ottaa avecia, jota ei ole kutsussa mainittu.

4. Pidä juhlassa aina lasi vasemmassa kädessäsi. Näin olet koko ajan valmis kättelemään ja esittäytymään.

5. Koskaan ei ole väärin esittäytyä. Kun esimerkiksi työtuttavat kohtaavat juhlassa, esitellään myös se henkilö, jonka kanssa on liikkeellä. Linnan juhlissa se on useimmiten puoliso.

Vinkit antoi tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla