KSMPaimio

Lähipoliisit haluaisivat jatkaa

Lähipoliisit saivat äskettäin nuorilta tällaisen tervetulotoivotuksen Tarvasjoella Liedossa.

Lähipoliisit saivat äskettäin nuorilta tällaisen tervetulotoivotuksen Tarvasjoella Liedossa.

Paimion ja Liedon lähipoliisit ylikonstaapeli Jorma Lampinen ja vanhempi konstaapeli Mika Salonen ovat lähettäneet poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselle ja sisäministeri Petteri Orpolle kirjelmän nykymuotoisen lähipoliisitoiminnan jatkamiseksi Paimiossa ja Liedossa. Teksti on lähetetty tiedoksi myös pääministeri Juha Sipilälle (kesk.).
Edellä mainituille päättäjille osoittamassaan viestissä Lampinen ja Salonen kyseenalaistavat vahvasti nykysuuntauksen poliisien keskittämisestä yhä enemmän suuriin ”keskuksiin”.
– Keskittämisellä paikallistuntemus ja sitoutuneisuus muuhun alueeseen katoaa nopeasti. Onko meillä varaa näinä vaikeina aikoina etääntyä yhä enemmän kasvottomuuteen kansalaisista?
– Vai voidaanko lähipoliisitoiminnalla saada aikaan jopa huomattavia säästöjä rahallisestikin pitkällä tähtäimellä? Kansalaisten hyvinvointiin ja turvallisuuden tunteeseen sillä on varmuudella suuri vaikutus, Lampinen ja Salonen toteavat.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla