KSMPaimio

Millainen on kaunis joulukuusi?

Joulukuusihankinnat ovat tällä hetkellä kiireisimmillään. Tilastokeskuksen mukaan 54 % kotitalouksista hankkii joulupuun.
Useimmille jouluihmisille kuusen ulkonäkö on yksi tärkeimmistä joulun yksityiskohdista. Monen perheenäidin joulu on pilalla, jos kotiin on tuotu ruma kuusi.
Millainen sitten on kaunis tai ruma joulukuusi? Sauvolainen Timo Väntsi piirsi Kunnallislehdelle kuvan viidestä erilaisesta vaihtoehdosta. Toimittajat kävivät Piikkiön keskustassa kysymässä, mikä niistä on mieluisin. Gallup-vastaukset löytyvät 22.12. Kunnallislehdestä.

Mitä mieltä sinä olet? Mikä näistä kuusista on sinulle mieleisin joulupuu? Vihaatko neulasia tai muovikuusia, tai mitä muita ehtoja sinulla on kuusesta? Eikö teille hankita kuusta ollenkaan? Käy kertomassa teidän perheenne joulukuusista Kunnallislehden Facebook-sivuilla.

Lue lisää 22.12.2015 lehdestä

One Response to Millainen on kaunis joulukuusi?

  • Meillä kaikki on pyöreää ja pulleaa, niin tottakai sellainen kuusikin on parhain

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla