KSMPaimio

Oikaisu

Kaarinan työilmapiiriongelmaa käsitelleeseen artikkeliin oli eksynyt tiistain Kunnallislehdessä ikävä virhe. Artikkelin perusteella tulehtuneen työyhteisön keskiössä olisivat olleet johtava rehtori Mika Rantanen, sivistysjohtaja Elina Heikkilä ja kirjastotoimen johtaja Ritva Nurminoro. Todellisuudessa he ovat sivistyspalveluiden esimiehiä, jotka eivät liity asiaan. Sen sijaan vakavia työyhteisöongelmia on ollut hyvinvoinnin edistämisen vastuualueella, jonka esimiehinä työskentelevät tällä hetkellä kansalaistoiminnan johtaja Tuuli Salospohja, liikuntapalvelujohtaja Tapio Svärd, kulttuurisihteeri Mikko Nortela, nuorisopalvelujohtaja Esa Kanerva sekä kansalaisopiston rehtori Risto Jaakola. Toimitus pahoittelee virhettä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla