KSMPaimio

Salolaiset Halkilahdet tyylikkäinä Linnan juhlissa

Eija ja Mikko Halkilahti edustivat tyylikkäinä Presidentinlinnassa. Mikko Halkilahti on Suomen reserviupseeriliiton puheenjohtaja. Halkilahdet asuvat Salossa. 

 

Turkulainen Pekka Hyysalo saapui Linnan juhliin äitinsä kanssa.

– Ensi sunnuntaita silmällä pitäen, päätin viedä Hyysalon #suitup-termin seuraavalle tasolle, Hyysalo kirjoitti tällä viikolla Instagramissa.

Hyysalo on perustanut FightBack-liikkeen, jonka tarkoituksena on auttaa päävammasta kärsiviä urheilijoita kuntoutuksessa sekä levittää tietoisuutta urheilijoiden suojavälineistä.

 

Mies joutui itse vakavaan laskuturmaan 19-vuotiaana. Hän on kuntoutumassa neliraajahalvauksesta.

Salolainen Raini Tyventö saapui juhlaan tyttärenpoikansa Pekka Mäntylän kanssa. Tyventö tunsi myös presidentti Niinistön edesmenneen äidin ja tapasi Sauli Niinistöä, kun hän kävi äitinsä luona palvelutalossa.

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla