KSMPaimio

Tonja Jalli vei somerolaisväriä Linnaan

 

Tonja Jalli on somerolaisen Monokas ry:n puheenjohtaja. Linnan juhliin hän saapui aviomies Kari Jallin kanssa.

Kun kamerat sammuvat, tanssilattialle mahtuu väkeä. Vähän jännittää, mutta onhan minulla vartija omasta takaa. Jos alkaa pyörryttää, otan vaan Karista kiinni. Minua on neuvottu ottamaan iisisti, sillä linnanjuhlat ovat kuulemma rennot juhlat, Jalli kertoi etukäteen tunnelmistaan. 

 

 

Haloo helsinki -yhtyeen keulakuva Elli Haloo saapui Linnan yksin. Hänen pukunsa on tehty Turussa.

 

Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius ehti kättelyn aikana keskustella presidenttiparin kanssa varsin pitkään. Mikä oli aiheena?

– En edes muista kaikkea, kuuntelin vain sitä ihanaa vuodatusta mikä presidentiltä tuli, Petelius naurahtaa Lännen Median haastattelussa.

– Mutta sivusimme myös luontoa, sillä se on presidentillekin tärkeää, kertoo Luontoilta-ohjelmaa nykyään juontava näyttelijä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla