KSMPaimio

Vielä ehtii osallistua Lahja lapselle -keräykseen

Turun ja Kaarinan seurakuntien järjestämään Lahja lapselle -keräykseen ehtii osallistua vielä perjantaihin 4.12. saakka. Seurakunnat välittävät vähävaraisten perheiden lasten lahjatoiveita lahjoittajille. Lahjoittajille ilmoitetaan lapsen ikä ja sukupuoli sekä 20–50 euron hintainen lahjatoive. Lahjoittajat ostavat toivotun lahjan ja toimittavat sen paketoimattomana esimerkiksi Kaarinan kirkolle 4.12. kello 18 mennessä.

Perinteinen Lahja lapselle -keräys on saanut tänä vuonna yli tuhat lahjatoivetta vähävaraisten perheiden lapsilta. Lahjatoiveista yli puolet on jo löytänyt lahjoittajan, mutta sadat lahjatoiveet odottavat vielä toiveen täyttäjää.

Turun ja Kaarinan seurakunnat järjestävät Lahja lapselle -keräyksen tänä jouluna jo seitsemättä kertaa. Lahjatoiveet on kysytty syksyn mittaan diakonian asiakasperheiden lapsilta. Viime vuonna keräyksen kautta sai toivepakettinsa yli 800 lasta – tänä vuonna lahjatoiveen on esittänyt kaikkiaan 1030 lasta. Yleisen taloustilanteen kiristyminen näkyy selvästi myös lapsiperheiden arjessa.
Lahja lapselle -jouluapulaisina lahjatoiveiden välityksessä, pakkaamisessa ja kuljetuksessa työskentelee yli sata innokasta vapaaehtoista.

Lasten lahjatoiveita välitetään perjantaihin 4.12. saakka klo 11–15 numerossa 040 341 7660. Lahjatoiveen voi kysyä myös sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.turunseurakunnat.fi.
Paketoimattomat lahjat toimitetaan ma-pe 30.11.–8.12. klo 9–18 Turun Diakoniakeskukseen, Puutarhakatu 22, tai 30.11.-4.12. klo 11–18 Kaarinan kirkolle, Voudinkatu 2.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla