KSMPaimio

Kairankulma katoaa Paimion ydinkeskustasta

Lounais-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Vesa Viitaniemi kertoo, että pankki on hakemassa kaavamuutosta maltillisella aikataululla. - Arvelisin, että nykyiset vuokralaiset voivat toimia rakennuksessa ainakin kaksi tai kolme vuotta, hän toteaa.

Lounais-Suomen Osuuspankin toimitusjohtaja Vesa Viitaniemi kertoo, että pankki on hakemassa kaavamuutosta maltillisella aikataululla. – Arvelisin, että nykyiset vuokralaiset voivat toimia rakennuksessa ainakin kaksi tai kolme vuotta, hän toteaa.

Paimion ydinkeskustan ilme on muuttumassa. Lounais-Suomen Osuuspankki on hakenut kaavamuutosta omistamalleen korttelille, joka sijaitsee liikennevaloristyksen pohjoispuolella.

Jos kaavaprosessi etenee suunnitellusti, Kairankulmaksi kutsuttu matala, Vistantien puoleinen rakennus puretaan, ja sen tilalle nousee kerrostalo.

Kairankulmassa toimii tällä hetkellä muun muassa kampaamo ja hieroja.

Miksi Osuuspankki haluaa purkaa Kairankulman? Lue lisää 26.1.2016 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla