KSMPaimio

Sauvon virastosta periaatepäätös

Kerrostalon tontti torin varrella on Turun Osuuskaupan omistuksessa.

Kerrostalon tontti torin varrella on Turun Osuuskaupan omistuksessa.

Sauvon kunnanvirasto aiotaan siirtää torin varteen rakennettavan kerrostalon alakertaan. Kunnanhallitus teki tästä periaatepäätöksen punnittuaan eri vaihtoehtoja. Nykyisiin tiloihin viraston väki ei voi jäädä, koska rakennuksessa on sisäilmaongelmia, joiden korjaaminen tulisi kalliiksi, ja tulos olisi silti epävarma. Ennen muuttoa on kuitenkin vielä monta mutkaa matkassa. Mikäli kaikki menee ”putkeen”, muutto uusiin tiloihin voisi tapahtua ensi vuoden loppupuolella.
Lue lisää lehdestä 22.1.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla